(0880) 300 100

Bedrijven

HMG Financiële Dienstverlening B.V., adviseert ook het MKB (bedrijf, vereniging of stichting) en jou als ZZP’er (Zelfstandige Zonder Personeel) op het gebied van verzekeringen. Als MKB’er of ZZP’er moet je uiteraard goed verzekerd zijn, zodat de continuïteit van jouw bedrijf/organisatie niet in gevaar komt. Kennis en maatwerk zijn daarbij belangrijke zaken en daar is HMG/Noventas in thuis.

HMG/Noventas brengt jouw totale bedrijfsrisico in kaart en zorgt ervoor dat je compleet en waar mogelijk ook voordelig verzekerd bent. We brengen deze zaken samen met jou als ondernemer in kaart. Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan en ontdek de mogelijkheden die HMG/Noventas je kan bieden.

Risicoanalyse / Contact

Jouw bedrijf is uniek. Daarom biedt HMG/Noventas ook geen standaard oplossingen. Het maken van een goede analyse van de risico’s is ons uitgangspunt. Deze stellen wij samen met jou op. Aan de hand van de uitslag kunnen wij je de juiste oplossingen aandragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak of vraag een offerte aan.

Juridische Adviesdesk DAS

Als ondernemer kun je verstrikt raken in diverse juridische aspecten van het ondernemen, maar ook in jouw privé omgeving kunnen er juridische geschillen ontstaan.  Je kunt via Noventas ook gratis onbeperkt gebruikmaken van de Juridische Adviesdesk van DAS.

STEL HIER JOUW VRAAG

Waar kun je de Juridische Adviesdesk voor gebruiken?

Je hebt bijvoorbeeld een conflict met een verzekeraar. Je wilt een nieuwe medewerker in dienst nemen en hebt vragen over de arbeidsovereenkomst. Je hebt een vraag over jouw- of andermans algemene voorwaarden, of je hebt een geschil met de verhuurder van jouw pand. Zowel preventief als bij een geschil kun je u kosteloos contact opnemen met de Juridische Adviesdesk.

Telefonisch via 088 327 98 37

Waar bestaat de dienstverlening uit?

De gratis dienstverlening bestaat uit eerstelijns juridisch advies. Dat betekent dat al jouw juridische vragen telefonisch of per mail worden beantwoord. Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch of per mail worden afgedaan? Dan helpt DAS jou graag verder voor een vooraf bepaalde vaste prijs. Dit wordt ook wel de tweedelijns dienst ofwel FLEXX genoemd. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan het bestuderen of opstellen van uw algemene voorwaarden of het inschakelen van een jurist wanneer je gedagvaard bent.

Met de afgesproken vaste prijzen van FLEXX, waar je 5% korting op krijgt, weet je precies waar je aan toe bent en wordt je achteraf niet geconfronteerd met onverwachte kosten. Soms is het vooraf afgeven van een vaste prijs niet mogelijk. In dat geval helpen de juristen van DAS je graag verder voor een gereduceerd uurtarief.

BEL DIRECTOFFERTE AANVRAGENADVIES VRAGENAFSPRAAK MAKENSCHADE MELDENVRIENDENDIENST
10% relatiekorting met bestelcode: Relatiekorting-Noventas