(0880) 300 100

Een leuke korting op jouw verzekeringen voor jou als veteraan

Eens militair, altijd militair; Ook bij Noventas. Wij zijn jouw partner voor jouw schadeverzekeringen; privé, beroep, bedrijf, vereniging of als militair. Noventas is specialist voor verzekeringen voor Defensie en kent jouw positie als militair.

Veteranenkorting

Steeds meer verzekeringscollectiviteiten vervallen of verhogen de premies. Noventas houdt echter voor jou de premies laag. En als veteraan ontvang je ook nog eens 10% extra korting bovenop onze al lage premies voor militairen. Hiermee geven wij graag uiting van waardering voor onze veteranen. Dit aanbod geldt voor alle actieve en post-actieve militairen.

Ben je ergens anders verzekerd? Bijvoorbeeld via een collectief? Wordt deze beëindigd of worden de premies verhoogd? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Noventas. Je betaalt voor het vergelijkbare verzekeringspakket maximaal dezelfde (oude) premie. Maar… in de meeste gevallen betaal je zelfs minder. Informeer daarom bij Noventas naar jouw premie.

Verzekeringen zijn maatwerk. Neem daarom contact met ons op.

PER MAIL

info@noventas.nl

PER TELEFOON

(0880) 300100

VERZEKERINGS CHECK

klik hier
BEL DIRECTOFFERTE AANVRAGENADVIES VRAGENAFSPRAAK MAKENSCHADE MELDENVRIENDENDIENST
10% relatiekorting met bestelcode: Relatiekorting-Noventas

Noventas steunt van harte de stichting Onbekende Helden

 

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest. De veteranen verdienen deze waardering in de vorm van korting met veteranenpas of steun bij het vinden van een baan.