(0880) 300 100

Verzekerd van rechtsbijstand

Het gebeurt sneller dan je denkt: Een (juridisch) meningsverschil, ruzie of conflict. Een paar voorbeelden:

 • Je moet schade verhalen maar jouw autoverzekering dekt dit niet.
 • Je wordt tijdens het backpacken in Australië aangereden.
 • Jouw via internet gekochte I-pod is niet geleverd.
 • Je wordt ontslagen.
 • Je wordt jouw huis uitgezet.

Als je in deze situaties juridische bijstand wilt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan, sluit je vandaag nog een rechtsbijstandsverzekering af. Op het moment dat het echt nodig is, is het immers vaak te laat. Regel het vandaag nog.

Via Noventas kun je jezelf en jouw gezin gemakkelijk voorzien van een uitgebreide rechtsbijstandverzekering inclusief “arbeidsrecht” en verkeersdekking, namelijk; NH1816 Rechtsbijstand by DAS. Als beste uit de test Consumentenbond. De basisdekking omvat naast Verkeer ook zaken als vakantie, erfrecht en bepaalde zaken rondom pensioen en sociale zekerheid. Check altijd de voorwaarden voor de juiste dekking. Bijvoorbeeld voor ondersteuning bij geschil met jouw garage moet dit een Bovag- of erkende dealer zijn. Deze verzekering is op te nemen in de Combipolis waardoor jouw korting op het complete pakket hoger wordt. Vraag de verzekering vandaag nog aan. De premie wordt gecorrigeerd naar het aantal polissen.  Informeer naar de gezinspremie voor jou als vakbondslid!

 

Goed verzekerd bespaart je kosten

Het verhalen van schade is vaak ingewikkeld. Het gaat dan ook vaak gepaard met hoge kosten, advocaten zijn nu eenmaal duur, gemiddeld € 250,= per uur. Met een rechtsbijstandverzekering hoef jij je geen zorgen te maken. De experts van de verzekeraar nemen jou het werk uit handen en zoeken naar een oplossing. Zo nodig tot in de rechtszaal. Voor een uurtarief van een advocaat ben jij zo ongeveer een heel jaar lang verzekerd van complete juridische bijstand! Een rechtsbijstandverzekering komt altijd van pas. Zeker wanneer je in situaties komt waar de kans op conflicten groot is.

Bijvoorbeeld wanneer:

 • Je binnenkort een huis of een auto gaat kopen
 • Jouw kinderen zelfstandig naar school gaan
 • Je veel met de auto op weg bent/veel in het verkeer bent (ook openbaar vervoer e.d.)
 • Je gaat verbouwen aan jouw woning
 • Je regelmatig via internet iets koopt
 • Je afhankelijk bent van jouw salaris en het niet goed gaat met jouw werkgever.

Bekijk via onderstaande link de korte samenvatting met de meest relevante informatie over de dekking van deze verzekering. Check ook de polisvoorwaarden voor wat betreft de dekkingslanden/-gebieden. LET OP! Lees ook de clausuleteksten voor de speciale militaire dekkingen .

BEL DIRECTOFFERTE AANVRAGENADVIES VRAGENAFSPRAAK MAKENSCHADE MELDENVRIENDENDIENST
10% relatiekorting met bestelcode: Relatiekorting-Noventas