(0880) 300 100

Juridische Adviesdesk Noventas

Wij merken dat onze relaties regelmatig te maken hebben met juridische vragen. Noventas wil jou als relatie ook graag helpen om hierbij juridisch sterk te staan en problemen te voorkomen. Dit kan met de Juridische Adviesdesk via Noventas. Je kunt hier als relatie van Noventas, in combinatie met uw administratiekosten, kosteloos en onbeperkt gebruik van maken.

Waar kun je de gratis adviesdesk voor gebruiken?

Je kunt jouw juridische vragen stellen op het gebied van

  • Arbeidsrecht
  • Contractueel recht
  • Bestuursrecht
  • Letselschade

Noventas werkt voor de Juridische Adviesdesk samen met specialisten van DAS.

De Juridische Adviesdesk biedt nog meer. Ben je slachtoffer geworden van letsel waar een ander aansprakelijk voor is, bijvoorbeeld door een ongeluk? En is de aansprakelijkheid erkend door diens aansprakelijkheidsverzekeraar? Dan staat DAS jou kosteloos bij.

Ben je werkgever en zit een werknemer ziek thuis ten gevolge van letsel waar een ander aansprakelijk voor is, dan kun je via de Adviesdesk het loon over de ziekteperiode verhalen. Omdat we het belangrijk vinden je weet waar je aan toe bent kent Loonregres een vaste prijs: € 395,- ex BTW.

Preventief en actief

Zowel preventief als bij een geschil kun je dus contact opnemen met de adviesdesk. Al is het maar om te sparren of je op de juiste weg zit.

Waar bestaat de dienstverlening uit?

De gratis dienstverlening bestaat uit eerstelijns juridisch advies. Dit betekent dat al jouw juridische vragen mondeling of per mail worden beantwoord.

Kan de advisering redelijkerwijs niet meer telefonisch of per mail worden gedaan, dan helpen we je met de Adviesdesk graag verder voor een vaste prijs (‘fixed fee’). Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het beoordelen van jouw rechtspositie zodat je weet wat jouw kansen en risico’s zijn, het schrijven van een brief en het bestuderen of opstellen van stukken.

Met de vooraf afgesproken vaste prijzen weet je precies waar je aan toe bent en wordt je achteraf niet geconfronteerd met onverwachte kosten. Soms is het vooraf afgeven van een vaste prijs niet mogelijk. In dat geval helpen de juristen van DAS je graag verder voor een gereduceerd uurtarief, momenteel is dat € 157,50 exclusief BTW.

BEL DIRECTOFFERTE AANVRAGENADVIES VRAGENAFSPRAAK MAKENSCHADE MELDENVRIENDENDIENST
10% relatiekorting met bestelcode: Relatiekorting-Noventas