(0880) 300 100
AUTOWONINGREIZENDRONESPOLITIE

Korting voor Veteranen bij Noventas

Eens militair, altijd militair; Ook bij Noventas. Wij zijn jouw partner voor jouw schadeverzekeringen; privé, beroep, bedrijf, vereniging of als militair.
Veteranenkorting
Steeds meer verzekeringscollectiviteiten vervallen of verhogen de premies. Noventas houdt echter voor jou de premies laag. En als veteraan ontvang je ook nog eens 10% extra korting bovenop onze al lage premies voor militairen. Hiermee geven wij graag uiting van waardering voor onze veteranen. Dit aanbod geldt voor alle actieve en post-actieve militairen.
Ben je ergens anders verzekerd? Bijvoorbeeld via een collectief? Wordt deze beëindigd of worden de premies verhoogd? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Noventas. Je betaalt voor het vergelijkbare verzekeringspakket maximaal dezelfde (oude) premie. Maar… in de meeste gevallen betaal je zelfs minder. Informeer daarom bij Noventas naar jouw premie.
Verzekeringen zijn maatwerk. Neem daarom contact met ons op.
Profiteer onder meer van……
• Extra korting voor veteranen en hun gezinsleden
• Privépolis met hoge korting + extra pakketkorting
• Snelle schadeafhandeling
• Persoonlijk onafhankelijk maatwerkadvies: via telefoon, mail of huisbezoek
• Ook op zaterdag bereikbaar en ’s avonds tot 20.00u. 24/7 bij nood
• Partner van o.a. Stichting Onbekende Helden en Ondernemende Veteranen
• Gratis Juridische Adviesdesk
• Gratis Noventas Autoschade Pas
BEL DIRECTOFFERTE AANVRAGENADVIES VRAGENAFSPRAAK MAKENSCHADE MELDENVRIENDENDIENST
10% relatiekorting met bestelcode: Relatiekorting-Noventas

Wil jij veteranenkorting?

Bovendien ontvang je als Veteraan indien je dit jaar je totale pakket bij Noventas onderbrengt ook de Veteranenscheurkalender gratis.

#erkenningenwaardering #onbekendehelden

BEL DIRECT NOVENTAS

Noventas steunt van harte Stichting Onbekende Helden

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest. De veteranen verdienen deze waardering in de vorm van korting met veteranenpas of steun bij het vinden van een baan.

Read more >