(0880) 300 100

Aansprakelijkheidsverzekering

Met een aansprakelijkheidsverzekering particulier (AVP) dek je jouw eventuele aansprakelijkheid voor schade die je aan derden toebrengt af. Het is daarom raadzaam een AVP af te sluiten. Vooral als je in Nederland of buitenland een eigen huisvesting hebt, geldt dat jij je het best zelfstandig verzekert voor aansprakelijkheid in het betreffende land.

Niet iedere verzekeraar biedt dekking op de AVP-gezinspolis voor inwonende kinderen boven een bepaalde leeftijdsgrens en/of voor een (Fase 1) militair of burgermedewerker bij Defensie die uitwonend is (kazerne, basis of ander defensieterrein). Controleer dit op de polis van jouw ouders! Om mogelijke problemen te voorkomen is het verstandig om een eigen AVP af te sluiten. Primair zal bij schade, indien je bij jouw ouders woont, de verzekering van de ouders gelden en vervult de AVP in het DAP een secundaire dekking. De dekking voor een bedrag van € 2.500.000,= geldt over de gehele wereld.

De AVP is 6 maanden gratis voor nieuwe militaire klanten, daarna € 3,42 p/mnd voor een alleenstaande excl. evt. kosten en wettelijke assurantiebelasting.

Bekijk via onderstaande link de korte samenvatting met de meest relevante informatie over de dekking van deze verzekering. LET OP! Lees ook de clausuleteksten voor de speciale militaire dekkingen .

BEL DIRECTOFFERTE AANVRAGENADVIES VRAGENAFSPRAAK MAKENSCHADE MELDENVRIENDENDIENST
10% relatiekorting met bestelcode: Relatiekorting-Noventas